top of page
logo white-25.png

DIADEM, yercaud

A clubhouse that integrates the scenic views into a narrative journey, through a cluster of volumes.


Typology Hospitality

Team Ramanathan Ramasamy, Nitya RL, JPK Vinod, Sowmyaa Sattanathan, Shafiyur Rahman

Area 20,000 sq.ft

Status Design Development


The vision for the project evolved from the idea to integrate and weave the scenic views that the context offered into a narrative journey through the cluster of volumes. The design has an intricate as well as natural interplay of orderly planning over an organic site. The user is constantly moving through to plunge into the mass, come out, access terraces and walk across all levels, thus providing them with an opportunity to take on their paths and experience the spaces at their own pace.




The design unravels the spaces poetically by framing each volume to invoke nostalgia amongst the users through focus, hierarchy, and buildup. The sleek linear corridors floating amidst the natural terrain and built volumes takes one on a tranquil journey to finally unveil the presence of a bonfire crowned within the open court. The design thus harmoniously sustains nature to create a timeless experience.





The design unravels the spaces poetically by framing each volume to invoke nostalgia amongst the users through focus, hierarchy, and buildup.











Commentaires


bottom of page